WELCOME to my blogger sayangs :) if dah bace tuhh , retireti lahh FOLLOW yerr ;)

Ahad, 20 Mac 2011

perasaan :(

hey , sudah lame tak tulis SECRET aku kat sini !

hurm . sedih :( macamacam problem aku dapat .
Aku benci kau ? Aku sayang kau ?
aku tak tahu mane satu . erghh~
duadua kot (!) Aku JELOUS with mmber mmber aku tuh , semua nye HAPPY jeh with 'BOYFIE' dorang tuh . tngok aku nih , ap yg ad ? erghh~! fed up jeh .
pasal BF nih kann . aku nak happy macam pasangan korang , but aku tak meet orang macam tuh . jarang aku meet boyboy macam tuh . aku sayang kan ZAINI , but ...... hurm :(
btw , aku dah tak tahu nak tulis AND story kat korang dah nihh . huhh , smpai sini jea lahh aku boleh kongsi with korang .

2 ulasan: