WELCOME to my blogger sayangs :) if dah bace tuhh , retireti lahh FOLLOW yerr ;)

Rabu, 11 Mei 2011

youu youu (!)

youu youu ! why with youu ? ada problems kahh ? aku text , kau tak REPLY pon :( hmm , if adek ZIRA kau reply jehh kann . huhh -,- pelik lah kau nihh . kat sekoaa okay jehh . huhh .STORYY MORRY KAT SEKOLAA :)

auww <3 why kau tak datang kat aku tadii ? haiyaa --' apa lah kauu nihh . aku tahu , tadi kau nak datang kat aku kann kann ;) WAN nihh kann . erghhh~ buat aku MAJAL jehh tadi . asyik sebut beby jehh . haisyooo , anyway , lain kali datang kat aku lahh (!)

ASK ASK :) shaz ada kasi something takk ? HAHA !

p/s : ILOVEYOUSODAMNMUCH <3 !

YOU ARE MY LIFE BEBEHH and YOU ARE EVERYTHING TO ME :)
huhh -,- semalam MOOD gilaa takde :( adek IZMA HANI !! whyy dengan kau nihh ? aku tak marah kau lahh sygss . jangan lahh touching touching macam nihh (!) pleasee lahh .

act , jangan macam nihh tau , aku tak suke lahh tengok kau macam nihh . grrr~

Selasa, 10 Mei 2011

NALURI :)

NALURI adalah sebahagian daripada kesempurnaan kejadian manusia . NALURI ingin memiliki dan suka kalau dimiliki (sense of belonging) adalah fitrah .


Kalau NALURI tidak wujud pada diri seseorang , tak normal namanya . Islam bukan datang untuk membunuh NALURI dan keinginan itu . TIDAK !


Islam tidak suruh membunuh NALURI seperti yang dilakukan oleh para paderi atau sami . Jangan nafikan NALURI ini . Jangan berbohong pada diri sendiri .


Buakn salah dan berdosa kalau perasaan itu datang tanpa diundang . Itu adalah fitrah . Cuma tundukkan NALURI itu untuk patuh pada perintah Allah . Jadilah manusia yang sihat pada NALURInya .


Jangan jadi malaikat ! Kerana Allah ciptakan kita sebagai manusia . Dunia dan segala isinya akan hambar tanpa NALURI nafsu .


Isnin, 9 Mei 2011

adek DAUS :)
BUDAKK ! kau sombong kann , just senyum :) baik tak payah -,- huhh . sokey lahh BUDAKK ;) ILOVEYOUBUDAK <3 !
btw, kau COMEL lahh gilaa :D


p/s : SAYANG KAU SANGATSANGAT macam aku sayang keluarga aku AND zaini taukk :) **iloveyousodamnmuchCOMEL :)

Ahad, 8 Mei 2011

adek HAZIRAH :)SAYANGSAYANG ! rindu kau lah gendutt . bile boleh meet yahh ? tak pernah hang samesame kau taukk (!) btw , ILOVEYOUSODAMNMUCH gedikk >3 !


p/s : thank you adek . sebab dengar semua story morry aku :) AND kau lahh tempat aku mengadu about abang kau tuhh 'Z'

adek IZMA HANI :)
heyyy ! SAYANG kau lahh adek :) aku nak meet kau sangatsangat tapi taktahu bile kite boleh meet AND hang samesame . if nak meet pon , kaka bukan boleh keluar pon . hmmm :( act , SAYANGKAUSANGTASANGAT <3